Wednesday 26 August 2009

Εγω έτσι θέλω!!

Να σε αγαπάω για πάντα. Να σε κοιτώ και να βλέπω το μωρό μου κάτω απο τις ρυτίδες. Να σου κρατάω το χέρι όταν περπατάμε. Να μην σε θεωρήσω ποτέ δεδομένο. Να μην πάψω να είμαι ερωτευμένη μαζί σου όσα κι αν συμβούν στη ζωή μας.

Εγώ έτσι θέλω!!

Να σε έχω δίπλα μου και όχι σε απόσταση ασφαλείας. Να σου μιλάω για όλα και όχι μόνο για αυτά που νομίζω πως δεν θα σε πληγώσουν και να κάνεις κι εσυ ο ίδιο. Να είσαι φίλος, αδερφός μου, εραστής και παιδί μου για πάντα. Να σε αφήνω να έρθεις όσο κοντά θές, χωρίς να φοβάμαι πως θα με κάψεις. Να σου λέω τα μυστικά μου, χωρίς να φοβάμαι πως θα με εκμεταλλευτείς.

Εγώ έτσι θέλω!! Και έτσι επιλέγω να ζώ μαζί σου.

Χωρίς εγωισμούς και άσκοπα ξοδευόμενη περηφάνεια, χωρίς ζήλιες και θυμούς, χωρίς ανασφάλεια.

Κι αν κάτι πάει στραβά... Δεν θα σε κατηγορήσω. Πώς να κατήγορήσεις κάποιον για απόλυτη ειλικρίνια; Πώς να κατηγορήσεις κάποιον για άμμετρη προσφορά συναισθημάτων; Πώς να κατηγορήσεις κάποιον επειδή κυνηγά την ευτυχία;

Έτσι θέλω εγώ να ζώ. Και αν όλος ο κόσμος ποτέ δεν τα κατάφερε... Δεν είναι επειδή δεν γίνεται. Είναι επειδή δεν πιστέψαμε πως γίνεται.

8 comments:

Μαρια Νικολαου said...

Δεν πα να θελουμε εμεις...
Δε βαριεσαι...

Adam The Sinner said...

Μια χαρά τα θες . . .

Λάκης Θλιμμένος said...

Σιγά μη δε γίνεται..!!

Mafalda said...

ewgw eimai me ton Laki :)

55fm said...

Έκρηξη συναισθημάτων!
Ζωή!!!
Ποιός να τ΄αρνηθεί;
Σε φιλώ!

fairy said...

και γω αυτά θέλω, έτσι θέλω.
Μπορώ να τα δώσω, οι άλλοι μπορούν να τα αντέξουν?

Anonymous said...

Είναι επειδή δεν πιστέψαμε πως γίνεται...

Mafalda said...

einai epeidh den to pistepsame? einai epeidh oi alloi den to pistepsan? einai epeidh den to anteksan? Einai epeidh den to anteksame emeis?!!! Isws ligo apo ola...