Thursday 19 February 2009

Σ'ευχαριστώ που μ'αγάπησες...

Μερικές φορές μου είναι δύσκολο να σου πω τα πράγματα που θέλω...Δεν είναι κανείς εδώ μόνο εσύ και γω και αυτό το σπασμένο φως έξω στο δρόμο. Κλείδωσε την πόρτα, άσε όλο τον κόσμο απέξω. Όλα όσα έχω να σου δώσω απόψε είναι 5 λέξεις... Σε ευχαριστώ που με αγάπησες, που ήσουνα τα μάτια μου όταν δεν μπορούσα να δω, που άνοιξες τα χείλη μου όταν δεν μπορούσα να ανασάνω.

Σε ευχαριστώ που μ’ αγαπησες. Ποτέ δεν ήμουα σίγουρος ότι ειχα ένα όνειρο στη ζωή μέχρι που κατάλαβα ότι αυτό το όνειρο ήσουνα εσύ. Όταν κοιτάζω μέσα στα μάτια σου ο ουρανός αλλάζει χρώμα. Σου το ορκίζομαι δεν υποκρίνομαι μόνο σε ευχαριστώ που με αγάπησες. Με σήκωσες όταν έπεσα. Σταμάτησες τον αγώνα πριν χάσω και τον τελευταίο γύρο αν πνιγόμουνα, το ξέρω πως θα χώριζες στα δύο τη θάλασσα και θα ρίσκαρες τη ζωή σου για να με σώσεις.

Κλείδωσε τις πόρτες άσε τον κόσμο έξω, όλα όσα έχω να σου δώσω είναι αυτές οι πέντε λέξεις. Σε ευχαριστώ που με αγάπησες.

Όταν δεν μπορούσα να πετάξω μου έδωσες φτερά, άνοιξες τα χείλη μου όταν δεν μπορούσα να ανασάνω. Για αυτό και γω πρέπει να στο πω...

Σε ευχαριστώ που μ’ αγαπησες.

2 comments:

Anonymous said...

Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗΜΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ...ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙς ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ....ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΔΩΣΟΥΝ

Mafalda said...

Dikio exeis glukeia mou. einai yperoxo na sou anagnwrizoun ola ayta pou kaneis xwris pote na zhtas epibebaiwsh. Alla einai akoma pio uperoxo na mporeis esu na anagnwriseis ola auta pou kanoun oi alloi gia sena. Kai na ta ektimhseis... Prin einai polu arga :)